Erfrecht advocaten in Amsterdam

In het algemeen verwijst dit naar uw eigendom waarvoor u mogelijk geen testament hoeft op te maken. Over het algemeen betreft dit meestal uw persoonlijke eigendommen, zoals uw huis, sieraden, auto’s, kunstwerken, enz. Dit omvat het eigendom van het land en het recht om eigendommen te erven van uw ouders die ook als begunstigde worden genoemd. Normaal gesproken omvat dit ook uw eigendom en spaargeld, als u een bejaarde bent, als u een niet-opgeëiste geldrekening heeft, en zelfs voor uw schulden als uw eigendom meer waard is dan tienduizend dollar. Als u geen testament hoeft op te maken, hoeft u zich geen zorgen te maken, want de meeste van deze items zijn vrijgesteld van vermogensplanning omdat ze niet worden beschouwd als onderdeel van uw eigen vermogen. Op www.advocaatamsterdam.biz lees je hier meer over.

Het is belangrijk dat u de toepasselijke wetten controleert voordat u uw begunstigde kiest, zodat als u overlijdt zonder een testament achter te laten, uw geliefde in staat zal zijn om zijn of haar eigen deel van het bezit te krijgen. In de meeste gevallen moet uw gezin een verzoekschrift indienen bij de rechtbank om te bewijzen dat uw leven waardevol genoeg was om te worden geërfd. Als uw eigendom niet op de lijst met activa staat, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien het niet door derden kan worden ingenomen. Het moet echter worden ingediend voor het geval u overlijdt zonder een testament achter te laten en in het testament hoeft alleen te worden vermeld welk deel van het bezit van de overledene is.

De beste manier om een ​​testament op te stellen, is door een advocaat te raadplegen. U kunt online een lijst met advocaten bij u in de buurt zoeken en hen vervolgens om advies vragen over het opstellen van uw testament. Een advocaat kent alle regels in de staat over testamenten. Hij of zij zal u ook kunnen vertellen of uw staat een testament toestaat, zonder een reden op te geven waarom dit nodig is. Onthoud dat testamenten juridische documenten zijn die u vertrouwelijk moet houden. Uw persoonlijke gegevens mogen niet in het testament worden opgenomen, tenzij u er specifiek toestemming voor geeft. Het is belangrijk dat de tekst in zwart-wit is en door beide partijen is ondertekend om juridisch bindend te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *